Naša isporuka - vaš uspeh!

Vodimo računa o svemu, od upravljanja lagerom, pripreme i pakovanja paketa (Pick & Pack), do isporuke na željenu adresu. Za to vreme, vi se možete usredsrediti na prodaju i marketing i na to da svojim klijentima pružite najbolje iskustvo online kupovine.

Svaki član tima je vitalna karika u našem lancu uspeha.

SMS fulfillment ceo Georg Weidinger

Georg Weidinger

CEO

Georg WeidingerCEO

Kao višegodišnji menadžer izvoza FMCG kompanije, prešao je u logističku industriju 1999. godine. Nakon 6 godina rada kao izvršni direktor u Swiss Post International Austria, 2012. godine se rodila ideja o fulfilment kompaniji, a godinu dana kasnije je osnovan swiss mail solutions kao kompanija za skladištenje i distribuciju u e-commerce industriji širom sveta. 2023. godine smo, pod novim imenom - SMS Fulfillment Solutions, proslavili 10-godišnjicu postojanja. Novi brending i vizuelni identitet usklađeni su sa našim progresivnim fulfillment pristupom.

Miloš Pavlović

Generalni direktor

Miloš PavlovićGeneralni direktor

2014. godine, Miloš je osnovao filijalu u Srbiji, koja je u narednim godinama prerasla u centralno čvorište radne snage SMS mreže sa odličnim timom. Uz pomoć velike posvećenosti i težnji inovacijama, Miloš igra ključnu ulogu u usmeravanju kompanije ka uspehu u fulfillment industriji. Specijalizovan za reeksport, distributnivne kanale, carinska skladišta i procese, akciznu robu i IT usluge koje SMS pruža, sa ponosom učestvuje u evoluciji kompanije od njenog početka.

Zorana Eraković Karić

Šef prodaje

Zorana ErakovićŠef prodaje

Kao šefu prodaje, fokusirana je da pomogne klijentima da prošire svoj poslovni potencijal dok istovremeno, vodi svoj tim ka ostvarenju internih ciljeva. Uživa u pronalaženju inovativnih rešenja i izgradnji novih odnosa. Tokom svog decenijskog radnog iskustva, susrela se sa raznim pobedama, porazima i svime onim što ide između. Pošto joj je sport u krvi, živi za osećajem uzbuđenja i takmičenja, bilo u sali za sastanke ili na odbojkaškom terenu.

Katarina Čubrilo

Menadžer prodaje

Katarina ČubriloMenadžer prodaje

Izuzetna i ambiciozna ličnost koja već više od godinu dana nosi cenjenu titulu najmlađeg člana SMS tima. Kao novi menadžer prodaje u e-commerce industriji koja napreduje, Katarina neustrašivo prihvata svaki izazov, pokazujući nepokolebljivu odlučnost da uči i napreduje. Fun fact: ponosna je mama 7 biljaka.

Ivana Tasić

Administracija

Ivana TasićAdministracija

Aleksandra Zbiljić

Project Manager

Aleksandra ZbiljićProject Manager

Alex se ističe u besprekornom vođenju projekata, korišćenju resursa i proaktivnoj komunikaciji. Sa raznovrsnim iskustvom u multitaskingu, podršci korisnicima i korišćenju kreativnih alata kao što su WordPress i Adobe Photoshop, ona doprinosi uspehu projekta kroz integrisani pristup. Van kancelarije, osvaja planinske vrhove.

Nenad Jovanović

Programer

Nenad JovanovićProgramer

Iskusni programer, koji je kako sam kaže - srećan što ima priliku da bude deo sjajnog tima! U SMS timu mu pripada odgovornost za implementaciju, nadgledanje, testiranje i rešavanje problema kako bi se osigurao nesmetan rad internih sistema.

Aleksandra Fridl

Programer

Aleksandra FridlProgramer

Voli da kombinuje strasti prema umetnosti i programiranju kako bi stvorila interaktivna rešenja. Njen cilj je da transformiše apstraktne ideje u funkcionalna i estetska iskustva.

Vladislav Hristodulo

Programer

Vladislav HristoduloProgramer

Poseduje crni pojas u rešavanju problema. Uživa u stvaranju epskih aplikacija i rešavanju problema iz stvarnog sveta. Danju radi kao programer, noću razmišlja o misterijama univerzuma.

Jelena Radmanović

Šef administracije

Jelena RadmanovićŠef administracije

Šef administracije sa strašću za optimizovacijom procesa i povećanjem efikasnosti u svakom aspektu poslovanja. Radeći u različitim industrijama, upoznala se sa različitim izazovima kojima je administracija izložena. Njen pristup se fokusira na prepoznavanju mogućnosti za unapređenje i negovanju visokoefikasnog tima. Kada ne diriguje administracijom, možemo je naći kako istražuje nove destinacije, uživa u šoljici dobre kafe ili provodi kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima.

Vladimir Dragoljević

Administracija

Vladimir DragoljevićAdministracija

Ponosni član SMS tima od 2017.godine, sa više od 10 godina iskustva u logistici. Uvek daje sve od sebe, sa ciljem da pomogne ostatku tima i da svi poslovi budu završeni na vreme i sa maksimalnom efikasnošću. U slobodno vreme voli da boravi u prirodi sa porodicom i svojim francuskim buldogom.

Tamara Filipović

Finansijski menadžer

Tamara FilipovićFinansijski menadžer

Iako strastveni ljubitelj adrenalina, svoju poslovnu karijeru je usmerila ka oblasti finansija. Igra važnu ulogu u finasijskim operacijama SMS kompanije, a kad ne razmišlja o brojkama onda su njena pažnja i ljubav usmereni ka psima.

Jelena Banković

Administracija

Jelena BankovićAdministracija

Radnik u administraciji sa iskustvom u fulfillment industriji, administrativni stručnjak sa diplomom iz oblasti međunarodnog biznisa, timski igrač i ponosni sluga dve predivne maine coon mačke.

Xing Chen

Administracija

Xing ChenAdministracija

Uz izuzetne veštine rešavanja problema, Xing vrlo lako savladava složene procedure i izazove koje e-commerce industrija svakodnevno zadaje. Sa ekspertizom u korisničkoj podršci i tečnim poznavanjem kineskog i engleskog jezika svojim klijentima pruža novi, viši nivo besprekorne usluge.

Nevena Ilić Saković

Administracija

Nevena Ilić SakovićAdministracija

Poseduje iskustvo u raznovrsnim oblastima, od različitih grana prava do specijalizacije u logističkim procesima. Posebno je posvećena zelenim rešenjima u oblasti logistike, ali i u svakodnevnom životu. Kao veliki ljubitelj životinja i prirode, uvek teži ka povezivanju ta dva aspekta sa profesijom kojom se bavi.

Nenad Đokić

Vozač

Nenad ĐokićVozač

El Sayed Mansour

Magacioner

El Sayed MansourMagacioner

Adam Asuev

Vozač

Adam AsuevVozač

Ana Szpilarewicz

Paker

Ana SzpilarewiczPaker

Natalie Albrecht

Paker

Natalie AlbrechtPaker

Monika Koberl

Paker

Monika KoberlPaker

Mi smo rastući tim stručnjaka za fulfillment, IT, marketing i prodaju.

Razumemo složenost industrije i vrednost vašeg vremena.

Da li ste spremni da razvijete vaš biznis?